Login

Register

New years eve | DIY

10, 9, 8, 7, 6…. Het aftellen naar het nieuwe jaar is begonnen! Wil jij je oudejaarsavond extra feestelijk maken? Hoe kan dat anders dan met deze superleuke Diy’s?

 

il_fullxfull-739124441_67f11

Confetti maakt alles altijd zo feestelijk. Wat is oudjaar zonder confetti? En ballonnen, waar feest is zijn ballonnen. Aan versieringen geen gebrek, maar combineren maakt het dubbel feest! Het is héél simpel. Je hoeft alleen maar de confetti in de ballon te stoppen voordat je deze opblaast. Let’s get the party started 🙂

Bron

naamloos-1

 

Glitters. Ook al zo vrolijk! Je kunt van alles coveren met glitters. Let wel op dat je het met glazen doet die je niet meer blanco wilt krijgen. Het is namelijk niet gegarandeerd dat de lijm los laat. Voorderest spreekt het voor zich. Leg een (flink) laagje glitters op een platte ondergrond. Je doet wat lijm op de plekken van het item waar je de glitters wilt en voilà!  Een glitter glas! Je kunt bijvoorbeeld ook een kleine emmer of een kleine schaal vullen met glitters en hier het item in dopen.

Bron

naamloos-1

Makkelijk te doen en het resultaat mag er helemaal wezen! Het enigste wat je hoeft te doen is de punten van de veren in wat lijm te dopen en vervolgens te veer (inclusief de lijm) in een laag glitters te dopen. Dopen in lijm x dopen in de glitters = fabulous glitter veren.

Bron/uitleg

naamloos-1

Als je thuis een feestje geeft zijn ballonnen ideaal om je huis een feestelijke uitstraling te geven.
Ook is het een leuke achtergrond om je gasten voor te fotograferen. Je kunt de ballonnen groot, klein en normaal opblazen. Door op de achterkant een plakkertje te plakken en de ballon vast te plakken krijg je een speels effect op jouw muur.

Bron

naamloos-1

Koop bij een boekhandel zilveren stickers van cijfers en plak deze op champagne glazen en tel af naar het nieuwe jaar. Je kunt ook op elk glas ‘2017’ plakken. Wees creatief!

Bron

naamloos-1

Het nieuwe jaar draait natuurlijk om het maken van goede voornemens. Hebben jij en je familie/vrienden/buren nog geen tijd gehad om hierover na te denken? Maak er op luchtige wijze tijd voor door het maken van deze ‘goede voornemens’-feesthoedjes. Draai een feesthoedje van papier met een vrolijke print.

Bron

naamloos-1

Jep, tuurlijk kun je prikkers kopen. Maar zelf maken kan ook! Koop een gouden harige slinger (meestal plastic) en knip deze in stukjes. Vervolgens rol je de stukjes een beetje op en plak je deze op een saté prikker. En zie daar: je eigen gemaakte new years eve prikkers!

Bron

naamloos-1

Dit zijn ook leuke prikkers! Simpel om te maken ook leuk om te presenteren. Knip sterretjes van bijvoorbeeld glitter papier en plak deze op een prikker. En.. op deze site staan leuke en lekkere recepten en hapjes om te serveren op oud en nieuw! Bron Happy Sticks

Oud en nieuw recepten: Bron Delicious Cupcakes

naamloos-1

Glitters, wijn, wat een heerlijke combi. Zo kun je de wijn nog leuker presenteren. Het werkt exact hetzelfde als voorgaande glitter DIY’s. wat lijm op de fles, in de glitters dopen en je hebt een glitter fles.

Bron

naamloos-1

Hoe je deze leuke slinger maakt zie je in onderstaande link. Succes!

 Bron/Uitleg

 

Tomorrow is the first blank page of a 365 page book.
Write a good one!