Login

Register

Login

Register

Login

Register

Favorieten van de maand | November

Na de blog-post over de interieur trends die we in 2017 gaan zien wil ik in deze blog-post verklappen wat absoluut mijn november favorieten zijn! Er zijn 8 producten die er deze maand uitspringen. Kleuren, materialen en combinaties die he-le-maal passen binnen het thema dat er sinds 21 September weer is: HERFST! September is de maand dat de herfst begint, en alhoewel we een prachtige nazomer hebben gehad zitten we nu alweer tot onze knieën in de gevallen bladeren. De groene blaadjes veranderen in de kleuren rood, geel, en bruin. Wat hou ik van de herfst en al haar kleuren! Hoe leuk is het dat onze november-favorieten hier helemaal op afgestemd zijn? Door deze favorieten in huis te halen is het niet alleen een herfst-feestje buiten, maar ook in jouw huis. En, vind je de herfst ook niet iets romantisch hebben? Ik wel hoor!

Het hoofdwoord bij dit herfst seizoen is ‘natuurlijk’! En worden veel natuurlijke materialen gebruikt en planten zijn hierbij nog steeds helemaal in.

fotolia_114118853_xxl

Wat een super fijne combinatie is dit! Deze Colmanara Cascade Catante is absoluut één van mijn favorieten onder de geselecteerde planten van de MfP Collectie. De gecombineerde kleuren geel, oranje en rood in één bloem samengevat geven een fijn verwarmd gevoel. Deze kleuren samen doen mij denken aan knus, sfeervol, openhaardvuur, herfst en gezelligheid. En wat dacht je van de pot?Terracotta past echt overal bij. Ook is het een kleur die hand in hand gaat met de kleuren die de herfst jaarlijks tevoorschijn tovert.

Shop ‘m hier!

fotolia_114118853_xxl6new3

In dit product zie je goed terug dat natuurlijke materialen, of nagebootste natuurlijke producten, deze herfst in zijn. Hoe fijn is dit zachte warme kussen op jouw bank als het buiten stormachtig en koud is?

Shop ‘m hier!

fotolia_114118853_xxlnew1

We weten allemaal al dat cactussen in zijn en nog laááng niet van plan zijn om uit de tijd te raken. Het leuke aan cactussen vind ik dat ze zonder problemen 3 maanden zonder water kunnen. Mensen die niet houden van een aandachtvragende plant zijn dus een perfect-match met deze stekelige vriend. Door een cactus met een diep bruine houten pot te combineren geef je de combinatie net de herfst look waar je naar opzoek bent.

Shop ‘m hier!

fotolia_114118853_xxl7

Gaaf! Om jouw hapjes op deze mooie natuurlijke ronde snijplank de serveren aan vrienden en familie! Wederom heeft de kleur van deze snijplank een diep bruine ondertoon. Hierdoor is het ook nog eens een sfeermaker.

Shop ‘m hier!

fotolia_114118853_xxl2

Wauw! wat is een Philodendron een mooie plant! Dit is een Philodendron Selloum Atom en je ziet dat deze plant prachtig grote en decoratieve bladeren heeft. En, hier hebben we de terracotta pot weer. How can you not love it? De terracotta kleur past perfect bij de herfst. Kan het nog natuurlijker?

Shop ‘m hier!

fotolia_114118853_xxl8new

Dit accessoire is een aanwinst voor in jouw huis! Deze veer is te koop in 2 verschillende vormen. Dit is een accessoires die je jaarrond leuk kunt combineren.

Shop ‘m hier!

fotolia_114118853_xxl5new

Oh, wat hou ik van deze combinatie! En vooral van deze plant. Dit is echt herfst. Deze gave guzmania behoort tot de bromelia-familie. En guzmania, wat een prachtige bloem heb je! De gele kleur zorgt ervoor dat je deze plant in elk interieur goed kan combineren, zeker in de herfst. Deze combinatie haalt de herfst van buiten naar binnen. Een feestje voor in jouw interieur.

Shop ‘m hier!

fotolia_114118853_xxlnew9

Over natuurlijke materialen gesproken. Dit fotolijstje is gemaakt van boomschors dus is met recht een echt natuur product te noemen. Jouw favoriete foto wordt nog mooier met dit fotolijstje.

Shop ‘m hier!

Autumn, the year's last and loveliest smile