Login

Register

Login

Register

Login

Register

Ons verhaal

 

Leuk dat je geintresseerd bent in ons verhaal!

Niet lang geleden vertelden vriendinnen mij tijdens een gezellige borrel dat ze helemaal niets met kamerplanten hebben! “Ze zien er bij ons in de supermarkt niet uit “en “welke plant past er nou bij ons thuis?” waren teksten die ik onder andere te horen kreeg. Eigenlijk wist ik dit wel, want bij die meiden thuis staan bijna geen planten in de woonkamer.  Best een domper als in je directe omgeving ziet dat de kwekers alle kennis, kunde en toewijding stoppen in het kweken van prachtige planten, unieke soorten en kleuren. Daarnaast is iedereen inmiddels wel bekend dat je omgeving gezonder en gezelliger wordt wanneer je daar kamerplanten in plaatst.

Maar eerlijk is eerlijk, de presentatie op de winkelvloer valt ook bij mij niet erg in de smaak.  Zelfs bij tuincentra zie ik de consument ploeterend door de plantenschappen gaan, ze hebben geen idee welke plant ze mee naar huis moeten nemen.  Mijn liefde voor planten en bloemen is groot, dus ik blijf van nature wel zoeken naar die plant die bij mij past. Voor diegene die er wat meer moeite mee heeft heb ik besloten het een stuk makkelijker en leuker te maken.

Het plantenschap in de winkel moet er weer aantrekkelijk uit gaan zien, een plek in de winkel die de aandacht trekt en verdient. Waar consumenten met plezier en zonder keuzestress de planten voor thuis selecteren. Dat is onze missie en daarbij focussen wij ons 200% op jou, de consument. Jij vindt bij ons plantselecties en combinaties van potten en homedeco waarvan jij zeker weet dat het bij je past. Planten horen bij jouw behang en wij helpen met het maken van de juiste match. Binnen onze collecties vind je jouw eigen stijl terug. De planten die we daarin plaatsen, zijn planten waar jij blij van wordt.  Zo kun jij van je eigen huis een thuis maken! Maar natuurlijk vind je er ook selecties voor je moeder of je buurvrouw.

Omdat we tegenwoordig allemaal graag vanaf de bank onze inkopen doen, staan wij on-line uiteraard ook voor je klaar. Op deze site houden wij je op hoogte van alle ontwikkelingen rond MfP, nieuwe items en trends. Leef je uit in de stijl die bij je past en leer van de weetjes achter de planten op onze site.

Wij staan altijd voor jou klaar en hopen op veel plezierige momenten, samen.

Liefs,

HomeMfP